Ajankohtaista

Päiväkeskus

Huom!
Päiväkeskuksen aukioloissa muutoksia:
Ke 20.9 Avoinna 9-13
To 21.9 Avoinna 9-12
Pe 22.9 Avoinna 8-12
La&su Suljettu
Ma 25.9 Suljettu
Ti 26.9 Avoinna 9-12.

Leipähuone

LEIPÄHUONE ON AVOINNA 4.9 ALKAEN MA-TO KLO 11-14 JA PE 10-13 / SULJETTUNA ILTAISIN SEKÄ VIIKONLOPPUISIN. JOKAINEN ASIAKAS VOI KÄYDÄ 1 KERRAN PÄIVÄSSÄ JAOSSA. AIKATAULUT OVAT VOIMASSA TOISTAISEKSI

Vähentyneen leivänsaannin sekä lisääntyneen hamstrauksen takia joudumme ikävä kyllä rajoittamaan leipähuoneen aukioloaikoja. Aukioloaikana paikalla on aina pari Toimarin edustajaa, jotka jakavat mahdollisimman tasapuolisesti kaikille hakijoille leipä- sekä kylmätuotteita, niin kauan kuin niitä riittää. Olemme halunneet pitää leipähuonetta avoimena paikkana, josta asiakkaat voivat hakea tuotteita omassa rauhassa. Viimeaikaisten tapahtumien valossa tämä ei kuitenkaan ole enää mahdollista. Tehtävänämme on myös pitää alue rauhallisena ja vähentää ristiriitatilanteita, joten aukioloaikoja on ollut pakko muuttaa ja hoitaa jako valvotusti.

Asunnottomien yö

Asunnottomien yö järjestetään 17.10.2017 klo. 17-21 Kirkonmäellä. Ohjelmassa: tulien sytyttäminen, puheita, musiikkia, vaate- sekä leipäjakelu. Lämmintä ja maistuvaa ruokaa tarjoaa Hostelli palopuro.

Mukana toimijoina Hyvinkään Toimari Ry, Hyvinkään seurakunta, HRAKS, Etsivä nuorisotyö, Vapaaseurakunta, Hyvinkään Mäntylä, HNAY, Hyvinkään Verso, Hyvinkään kaupungin sosiaalityö ja asumisen tuki, Hyvinkään kaupungin talous- ja velkaneuvonta sekä Hostelli Palopuro.