Hyvinkään Toimari ry

Hyvinkään Toimari ry on toiminut vuodesta 1991 lähtien vähäosaisten ja syrjäytyneiden parissa. Yhdistys on Sininauhaliiton jäsenjärjestö ja toimii aktiivisesti eri verkostoissa. Yhdistys on voittoa tavoittelematon ja poliittisesti sitoutumaton yleishyödyllinen yhdistys.

Hyvinkään Toimari ry:n toimintakeskuksessa on monenlaista toimintaa ja tarjoamme myös mahdollisuuden peseytymiseen, saunomiseen ja pyykinpesuun. Henkilökunta on paikalla maanantaista torstaihin klo 7.30 - 15.30 ja perjantaisin klo 7.30 - 13.30.
_____________________________________________________

HUOM! Tärkeä tiedote liittyen koronavirukseen
Uuden koronavirus (COVID)-19 riskit ovat vanhuksille ja riskiryhmään kuuluville muita suuremmat. Virus aiheuttaa vakavia oireita ikääntyneille ja niille, joilla on perussairaus, sydänsairaus tai keuhkosairaus.


ASUNTOLA, PÄIVÄKESKUS JA RUOKALA

Asuntolassamme asuu suuri määrä ikäihmisiä sekä riskiryhmään kuuluvia. Asukkaiden turvallisuuden vuoksi päiväkeskus ja ruokala on suljettu ulkopuolisilta. Kielto koskee myös vierailuja asuntolaan.

Seuraamme viranomaisten ohjeistusta ja päivitämme omiamme niiden mukaan.

Hyvinkään kaupungin kokoamat koronavirusta koskevat tiedotteet tämän linkin takaa.

 

RUOKA-APU TOIMARILLA PÄÄTTYY 29.5.2020

Toimarin elintarvikejako ja leipähuone toiminta on päättynyt.

Kaupungin muut ruoka-avun toimijat löydät osoitteesta
https://www.hyvinkaa.fi/korona-tied…/arkea-koronan-aikaan/…/

Ruoka-avun ja hävikkiruuan jakelun tarve ei ole Hyvinkäällä loppunut eikä vähentynyt. Siksi Hyvinkään kaupungilla ja useilla muilla tahoilla on käynnissä yhteistyöprojekti. Projektin tavoitteena on kehittää Hyvinkäälle uusi toimiva hävikkiruokaterminaali ja sen ruoka-apuverkosto. Kesän aikana toimintaa suunnitellaan ja organisoidaan. Toiveena on, että uusi toiminta käynnistyisi alkusyksystä. 

Kiitos menneistä vuosista. Kiitos kaikille jotka olette olleet mukana tässä työssä.